Velkommen med på en ProvenceOpplevelse 2018, 
8. - 16.september 

RoseSenteret, ved Lena J. Kallander og Heidishelhet, ved Heidi Rinnan Moholt, inviterer til en Provenceopplevelse fra lør. 8. - søn.16. september 2018.

Program for turen:

Dag 1: Lørdag Vi ankommer Nice airport og tar taxi opp til Vence, og innretter oss der vi skal bo. Så blir det felles lunsj i gamlebyen i Vence, og bli kjent med hverandre og byen. Vi skal bo i en sjarmerende villa, Au Souleu. Huset ligger på historisk grunn, hvor det lå et gammelt kapell fra romertiden. Kapellet ligger der enda, og skal restaureres.

Dag 2: Søndag Kl.08.30: Pilates, yin og medi yoga m/Heidi Kl.09.30: Frokost Kl.11.00: Tur til St.Paul
Etter frokost spaserer vi ned til St.Paul, og besøker denne lille kunstnerbyen, som ble grunnlagt av Sarasenerrøvere. Her finner vi også graven til kunstneren Marc Chagall. Vi spaserer rundt og titter, handler litt for den som vil og tar en lunsj, før vi spaserer eller tar bussen tilbake til Vence. Og er det ønskelig, tar vi oss tid til å kjenne litt på energiene i St.Paul. Muligheter for å ta bussen for de som har utfordringer med å gå. 

Dag 3: Mandag Kl.08.30: Pilates, yin og medi yoga m/ Heidi Kl.09.00: Frokost Kl.10.10: Avmarsj til Dagstur til Nice, valgfritt: besøke gamlebyen, usiktsparken, være på stranden, shoppe
I dag er det stort brukt og antikk marked i Nice. Vi tar bussen dit, og får med oss markedet og gamlebyen. Vil du heller tilbringe dagen på stranden, kan de som ønsker det finne seg en plass på stranden i Nice. Vi bruker dagen i Nice. 

Dag 4: Tirsdag Kl.08.30: Pust/Healing/Meditasjon m/ Lena Kl.09.00: Frokost Kl.10.30:Muligheter for å være i Vence, gå tur opp på fjelltoppen over Vence, dra på stranden, 90 min. Pilates, yin og medi yoga m/ Heidi
I dag er det et lite marked i Vence, så dagen er fri til å vandre rundt for å titte, handle og kose dere i stemningen. Muligheter for å gå tur opp på fjelltoppen over Vence, dra på stranden. For de som ønsker: Pilates, yin og medi yoga m/ Heidi for de som ønsker, 60/90 min. 

Dag 5: Onsdag Kl.8.30: Pust/Healing/Meditasjon m/Lena Kl.09.00: Frokost Kl.10.10: Avmarsj til Buss og Tourettes-sur-Loup med gåtur over fjellet med meditasjon ved det gamle Chappelle Raphael, tilbake til Vence.
I dag tar vi bussen opp til Tourettes sur Loup, en vakker bitteliten fjellandsby. Vi tusler rundt og titter/handler, er vi heldige opplever vi markedet der, så tar vi en lunsj, før vi spaserer over fjellet tilbake til Vence. På veien tar vi en meditasjons/ healingsirkel ved et kapell, Chapel Raphael, som ligger oppe i fjellet. Der kan vi også kjenne på energiene i gamle ruiner fra et slott. Turen er ganske enkel å gå, og vi går i rolig tempo, tar ca.3 timer med pause. For de som skulle ha en utfordring med å gå denne turen, så kan de ta bussen tilbake. 

Dag 6: Torsdag Kl.08.00: Frokost Kl.09.00: avreise til Maria Magdalenagrotten og Maria Magdalena Basilikaen i Ste.Maxime. Denne dagen blir det en dagsutflukt til Maria Magdalena-grotten i Ste. Baume. Sagnet sier at Maria Magdalena trakk seg tilbake i denne grotten og levde der i 30 år, etter å ha rømt fra Israel etter Jesus korsfestelse. Det har vært et kloster oppe ved grotten siden begynnelsen av 400-tallet. Vi vandrer en halvtimes tid oppover til grotten gjennom en fredet og hellig skog. Det er en ca.2 timers kjøretur en vei til grotten, så turen tar hele dagen. Piquenique før eller etter grottebesøketettersom hvor sultne vi er ;-) 

Dag 7: Fredag Kl.08.30: Frokost Kl.10.00: avreise. Vi besøker vingård x 2, Chateau Sainte Roseline og Taradeau, m/picnic

Dag 8: Lørdag Kl.08.30: Pilates, yin og medi yoga m/ Heidi 
Kl.09.30: Frokost
Fri fram til kl.13 Ettermiddagen i Antibes og avslutningsmiddag der. 


Dag 9: Søndag Hjemreise

Vi starter hver morgen med en meditasjon, pilates, yin og medi yoga eller healing. Dette er inkludert i prisen!

PS! Rekkefølgen på gjøremålene for dagene kan bli endret i forhold til feks. været. 

Pris: 9750,- + flyreisen tur/retur
Inkludert i prisen: Bo og frokost,Taxi til og fra flyplassen hvis alle kommer likt, Velkomstlunsj, Piquenique ved St.Baume grotten, Lunsj i Tourettes sur Loup, Piquenique på vingårbesøk, Avslutningsmiddag, Bussreisene


Ikke inkludert i prisen:
Flybilletter, 7 Middager, 4 Lunsjer (Middag og lunsj kan du kjøpe på supermarkedet og lage i huset om du vil)

Behandlinger utenom morgenøvelsene 20 euro: Koppingmassasje, Nakke/skulder massasje, Hodebunnsmassasje, Healing, Coaching.

Påmelding = innbetaling av depositum kr. 2750,-, fortløpende, på konto: 9003 15 89656, og innen 1. april 2018
Begrenset med plasser, så først til mølla :-) 

Resterende sum kr.7000,-, betales inn innen 1.juli 2018

Vil du ha enerom koster det kr. 2000,- ekstra.

Info: Lena: rosesenteret@outlook.com eller Mob.: 911 88 807, 

Info: Heidi: heidi.moholt@gmail.com eller Mob.: 958 28 861

www.rosesenteret.com 

Velkommen på tur! Varm Hilsen Lena J. Kallander og Heidi Rinnan Moholt
   

 

Tilbakemeldinger fra tidligere deltagere:

- Mange høydepunkter i løpet av uken. Huset vi bodde i var en god base. Reiselederen var     dyktig og kunnskapsrik om området.

- En opplevelsestur, en interessant tur. mulighet til å styrke meg selv. Reiseleder var blid,     tålmodig, positiv, god kunnskap om stedene vi besøkte. Absolutt en veldig god reiseleder. 

 Alt i alt var det en hyggelig gjeng og reise med og som det var fint å bli kjent med jeg blir  gjerne med en annen gang.

- Strålende, med empati og integritet, ærlige og åpne, gir mye av seg selv.

- Glad i mennesker. Du blir bare så glad i dem.En stor TAKK til dere begge! :-)

- Hyggelige og engasjerte, både sosialt og i forhold til å dra "reisen" igjennom

  for oss alle. Topp!

- TAKK!

- Meget bra. Fra kulinariske opplevelser til seriøse opplevelser

- Godt og variert innhold. Deilig å begynne dagen med meditasjon og healing

- Det var fantastisk

- Det viktige for meg var å oppleve Provence. Det fikk vi jo virkelig da!

- Alt var så flott!

- Veldig bra! Sosialt og hyggelig, og lagt opp til at vi fikk oppleve mest mulig av    Provence.

- Arrangørene har all ære av opplegget og gjennomføringen av turen

- Jeg er kjempefornøyd

- Hele turen var et høydepunkt

- Hva mer kan en ønske seg? Vi var en god og sammensveiset gjeng

- Vil bare ha mere :-)

- Reiselederen var Positive, hyggelige og omsorgsfulle!

- Dette har vært en koselig tur, hvor alle har vært blide og positive. Fint også    med coaching og meditasjon 1/2 time før frokost hver dag. Det skapte en go ro over teamet.

- Syns det var en fin og variert tur. Blir gjerne med en annen gang også.

- Blir gjerne med igjen

 

Lena J. Kallander driver RoseSenteret, siden 2004. Hun er Registrert Healer MNHA, Coach,

NLP Master Practitioner, foredragsholder, kursholder,lydhealer.

Heidi Rinnan Moholt driver heidishelhet.com, er Helhetsterapeut Nhh og Pilates- yin- og mediyogalærer